Waar kan ik opletten tijdens een bezichtiging van een Studio in Middelburg?

Ga je binnenkort naar een bezichtiging van een Studio in Middelburg die aangeboden wordt op StudioMiddelburg ? Leuk! Hieronder lees je waarop je kunt letten tijdens deze bezichtiging van de Studio in Middelburg.

Kan je al je spullen kwijt in de Studio? Mag je wijzigingen in de Studio aanbrengen, zoals de muren verven? Waar kan je je fiets stallen? Indien je een auto hebt kan een parkeerplek of een parkeervergunning handig zijn.
Mag je foto’s maken tijdens de bezichtiging van de Studio in Middelburg?

Zijn er huisgenoten? Voldoet de Studio voldoende aan je verwachtingen? Hoe kan je de Studio inrichten? Wat zijn de afmetingen van de Studio (alvast voor de inrichting) ;) ? Kan je ook spullen overnemen van de vertrekkende huurder?

Zijn er voorzieningen in de wijk die van belang zijn voor jou? (supermarkt, postkantoor, fitness, etc. ) Zijn er aansluitingen van het openbaar vervoer in de buurt van de Studio in Middelburg? Past de sfeer van de wijk en levensstijl van de bewoners bij je? Hoe ligt de eventuele buitenruimte (tuin, balkon, terras) ten opzichte van de zon? Hoe ziet de Studio er aan de buitenkant uit? Is de buitenkant van de Studio goed onderhouden?

All FAQs